IN-C interieurontwerp

Wat kost het.


Wees gerust: er is een ontwerp voor elk budget. De kostprijs is natuurlijk afhankelijk van je wensen. Hoeveel ruimtes wil je verbouwen? Welke functionaliteiten integreer je? Welke afwerkingsmaterialen kies je? Geef je alles uit handen of steek je zelf ook de handen uit de mouwen? Elk project is maatwerk. Toch blijft mijn aanpak dezelfde: jou bijstaan – net zoveel en vaak als je zelf wenst.


IN-C | ONTWERPEN RENDEREN

Verbouwen zonder plan in handen? Dat kan kosten. Aan bouwblunders, aan zorgen, aan spijt achteraf, aan opzoekwerk en verloren tijd. Een totaalontwerp is meer dan een tekening. Het is een plan van aanpak. Dat informeert, inspireert en motiveert. Je hebt een toetssteen in handen. Of je nu zelf aan de slag gaat of een aannemer inschakelt: je behoudt totale controle over de uitvoering, je timing, je budget én het eindresultaat.

Ontdek de IN-Clusief interieurpakketten:

| iSCAN | DE INTERIEURSCAN


Zoek je snel advies of een antwoord op een aantal inrichtingsvragen, is dit een pakket voor jou. 

Advies aan huis. Duurtijd ± 2,5 uur.


Ik neem je mee in het creatief denkproces. We bekijken welke de sterke en welke de zwakke elementen zijn in de leefruimte. Hoe het beter kan en waarom. We optimaliseren de indeling en de flow. We bespreken leefzones, ruimtelijke indeling, lichtinval, kleur- en materiaalkeuzen, samenhang, stijl,... in functie van de behoeftes. 

Na de scan ben je voldoende geïnformeerd en  geïnspireerd om zelf doelgericht aan de slag te gaan, voor het fenomenaal maken van je woning.


Je ontvangt, na het gesprek, een naslagwerk in je mailbox: een overzichtslijst van alles wat er besproken werd, met extra informatie en aanvullend beeldmateriaal ter verduidelijking. Zo vergeet je zeker niets van het advies.


450,- euro*

Haal het meeste uit het bezoek, door op voorhand je belangrijkste vragen te noteren en voorbeelden te verzamelen. Indien nodig, neem je het grondplan met lengte- en breedtematen er bij.

iSCAN of iPLAN?

Niet zeker of je meteen een uitgewerkt ontwerp nodig hebt? Start je traject met een iSCAN adviessessie.

Wil je nadien toch een uitgewerkt interieurontwerp, nog wat extra advies of weet je voldoende na de iSCAN,... alles kan, zoals je het zelf wenst.

DUBBELE MEERWAARDE


Een goed interieurontwerp brengt op. Logisch: je woning stijgt in waarde. Tegelijk investeer je in de levenskwaliteit van jezelf en je gezin. Een ‘belegging’ die meteen rendeert. Je benut het potentieel van je ruimtes maximaal. Resultaat? Meer ruimte voor ontspanning, gezelligheid, geborgenheid, speeltijd, plezier en rust. Kortom: door meer te halen uit je leefruimtes haal je meer uit het leven. En dat … is van onschatbare waarde.

| iPLAN | HET INTERIEURPLAN


Zoek je de inrichting van één of meerdere kamers op te frissen? Een nieuw indelingsplan voor je zolder? De gelijkvloers of meerdere verdiepingen tegelijk te renoveren? Zoek je je woning aan te passen op maat van je gezin en jullie manier van leven en beleven? Maar ontbreken je de ideeën? Zoek je dat ferm idee, dat van je woning een pareltje maakt?

 

Geef je verbouwing dan een boost met een sterk interieurontwerp: want succesvol verbouwen start met een sterk plan. Met een interieurontwerp heb je je plan van aanpak in handen. Het denkwerk is op voorhand gebeurd. Je bespaart jezelf heel wat tijd, (keuze)stress, twijfels en mogelijk spijt achteraf. Ga er zelf mee aan de slag, verbouw op eigen tempo of laat meteen uitvoeren. Wat er juist nodig is bespreken we bij opstart Na ons gesprek ontvang je een passende offerte voor je project.


Een interieurontwerp op maat omvat:

  • ontwerpschetsen met frisse ideeën;
  • een doordacht 2D-grondplan met maatvoering;
  • een 3D-visualisatieplan primo gestyled: een perfecte blik op het eindresultaat;
  • een 3D 'walk through' video;
  • moodboard(s) met materiaal- en kleuradvies;


en kan uitgebreid worden met:

  • een verlichtingsplan;
  • advies- en projectbegeleiding tijdens de uitvoering;
  • uitvoering van het project.


Prijs op maat van je project.

Vanaf 1.250,- euro*

 

*Inclusief BTW + vervoerskosten binnen een straal van 30 km. Kilometervergoeding >30km: 0,44 €/km

IN-Cocreatie. Klanten vertellen:

“We speelden met het idee om ons tuinhuis om te vormen tot een gastenverblijf. Na ons eerste gesprek toonde Chantal ons tot onze verrassing meteen drie volwaardige plannen. Daaruit bleek dat ze de mogelijkheden van onze ruimte helder zag. Chantal had een buitenkeuken, terrassen en zwembad toegevoegd. We bespraken de plannen, deelden onze bemerkingen en voorkeuren. Dat resulteerde in een finaal 3D-plan voor een multifunctionele ruimte met alle comfort van een woning. We waren verkocht!  We zijn superblij over het traject. Ons tuinhuis wordt nu een totale relaxzone: voor ons, de kids én een ideale plek om familieleden en gasten te entertainen én te laten overnachten. Het kriebelt serieus om eraan te beginnen.”


Wim en Marijke

“De architect tekende aan ons huis een aanbouw uit voor het nieuwe kapsalon. Ik wist niet meteen hoe ik aan de inrichting moest beginnen. Maar eens het grondplan en de stylingsuggesties er lagen, zag ik wat er allemaal kon. Jij hielp me serieus op weg. Ik hou er een heel goed gevoel aan over. Dikke merci!”


Lies Wintmolders van

KAPSALON LIES

"Dank je wel Chantal.

We zijn onder de indruk van het mooie resultaat. Zowel de ontwerpen, plannen en tips zijn top. Het hele proces was een fijne en vlotte ervaring. Je hebt geduldig en aandachtig geluisterd naar onze wensen en deze vertaald in stuk voor stuk mooie en eigenzinnige ontwerpen. We houden je zeker op de hoogte van de uitvoering."


Henk en Herlinde

“Chantal transformeerde ons binnenplein in een grote ontspanningsruimte met hoge focus op gebruiksgemak en comfort. Een plek waar wij, én onze kinderen, nog vele jaren van zullen genieten. Ze heeft het talent om een specifieke ruimte ‘te organiseren’ en ze de vorm te geven die ze verdient. Ze heeft bovendien een groot oog voor detail. Zo wist ze onze functionele en esthetische wensen en eisen perfect te vertalen. Ook de keuze van de juiste materialen volgde ze strikt mee op en lichtte ze helder toe. Ja, haar aanpak is professioneel én gedetailleerd.”


Katrien en Bart

“Toen mijn nieuwbouw klaar was, waren de basics in de badkamer voorzien, de afwerking die zou ik later aanpakken. Zoveel jaar na datum vond ik mijn ingebouwde douchebak te klein en ondertussen was zwart kraanwerk trendy. Met een materiaal- en kleurmoodboard toonde Chantal me de mogelijkheden. De 3D-visualisatie hielp me echt om te kiezen. De oplossing om de doucheruimte te vergroten zonder breekwerk vond ik een superidee. De automatische sfeerverlichting in het toilet geeft met die zachte gloed een instant ‘goed gevoel’, net wat ik 's nachts of ’s ochtends aankan. Elke dag waan ik me in een chic hotel wanneer ik naar de badkamer of het toilet ga.”


Karla Struyven

Nieuwsgierig naar meer? BLIJF IN-CONNECTIE (klik icoon)

Inspiratie opdoen? Binnenkijken bij projecten? Tips over verbouwingen meekrijgen? Uitzonderlijk behangpapier ontdekken? Volg mij op sociale media en beleef het mee.