IN-C interieurontwerp
Inc interieurontwerp

In jou sluimert een woondroom.


Het gevoel dat je meer uit je huidige leefruimtes kunt halen. Voor jezelf én je gezin. Maar je hebt geen idee ‘hoe’ eraan te beginnen. Of je hebt wél een idee, maar weet niet goed hoe het te realiseren. Kortom: hoog tijd voor een plan. Letterlijk. IN-C gaat van IDee over 2D naar 3D. Van concept over grondplan naar uitwerking. In een stijl die helemaal aansluit bij jou, je gezinsleden én je leefruimtes.


IN-C | INTERIEURVORMGEVING

in-c interieur
In-C ontwerp gastenverblijf

VAN A TOT ALL-IN-C


Jouw project? Ik doe het vol overgave. Tot voorbij mijn ontwerp. Het is dus nooit: hier is je plan, trek nu maar je plan ;-). Ik adviseer en informeer je over afwerkingsmaterialen en de technische uitvoerbaarheid van je verbouwing. Ga je zelf aan de slag? Dan sta ik je graag bij. Met raad en daad. Tot en met het (bij)sturen van je aannemer en het aanreiken van nuttige adresjes en waardevolle contacten.

Van IDee tot 2D


Je wilt verbouwen. Je leefruimtes kneden naar je nieuwe gezinssituatie of levensstijl. Meer flow creëren doorheen je totale leefomgeving. Je zolder transformeren tot kidszone. Een (wo)mancave installeren. Of je tuinhuis omvormen tot pool house annex loungeterras.


Wat je ook wenst: alles start met een prikkelend concept en een tintelend idee. Ik luister. Neem alles in me op en kom met een doordacht grondplan. Dat je woonervaring verbetert, je gebruiksgemak verhoogt én technisch en budgettair haalbaar is.

Van 2D tot 3D


Van technisch tot helder 3D-visualisatieplan: tijdens het creatieproces denk ik na over het geheel. Hoe benutten we jouw leefruimtes optimaal? In functie van de staat van de woning, de optimale lichtinval, de meest praktische lay-out. Ik geef materiaal- en kleuradvies, reik stylingtips aan en inspireer je op vlak van decoratie. Je eindigt met een interieurontwerp altijd op maat van je persoonlijkheid, levensstijl en woonwensen. 

in-c interieur
InC ontwerp keuken

STIJLINSPIRATOR


De ideale stijl? Dat is de stijl die het karakter van je woning accentueert, je ruimtes tot leven wekt en je persoonlijkheid versterkt. Ik inspireer je graag. Stijlvol strak of sfeervol modern. Pittig trendy of retro chic. Welke stijl ook je voorkeur wegdraagt, ik ga altijd voor warmte en harmonie. Desgewenst met een zekere funfactor zoals accentmuren of speelse lampen. Want in een ideale ruimte voel je je bij elke moodswing thuis. Van lekker euforisch uit de bol gaan tot helemaal zen tot rust komen.

Stijlvol modern

.........

tijdloos

harmonieus

gezellig


Pittig trendy

.........

eigentijds

karaktervol

kleurrijk


Retro chic

.........

mix match

authentiek

patronen


Funfactor

.........

origineel

thematisch

plezant


Bron beelden: Pinterest

Zoek je een creatieve sparringpartner om jouw idee op haalbaarheid te toetsen? 

Ben je een handige doe-het-zelver en heb je alleen een ontwerpplan nodig om te starten?

Streef je naar een waauw-concept waarmee je alles uit jouw leefruimtes haalt?

...

Toets gerust af of we bij elkaar passen. Vraag een kennismakingsgesprek aan. Ik kom langs, luister en ga op én mee in je woonverhaal. Na ons gesprek ontvang je een passende offerte voor jouw project.

Nieuwsgierig naar meer? BLIJF IN-CONNECTIE (klik icoon)

Inspiratie opdoen? Binnenkijken bij projecten? Tips over verbouwingen meekrijgen? Uitzonderlijk behangpapier ontdekken? Volg mij op sociale media en beleef het mee.